Uitleg Voor bijwerken website

Invoeren van lijsten.

  1. Ga naar pagina waar je de lijst wil plaatsen
  2. klik op tabel. Rechts naast de grootte van het font PT staat er en is een klein raster. zie lijn hier boven met icoontjes.
  3. Klik op Tabel en weer op Tabel  en er verschijnt een raster.Met muis selecteer je eerst hoeveel vakken je horizentaal wil ze worden licht blauw. hou muis vast en selecteer verticaal.
  4. je krijgt dan een bovenstaand vak of zoiets afhankelijk van de vakken die je hebt geselecteerd.
  5. Klik in het vak Linksboven en “paste” daar je gewenste tabel in.

Link naar andere pagina.

Als je bijvoorbeeld op de home pagina schrijft lees meer, dan link je dit naar een andere pagina.

  1. Selecteer het stukje tekst dat je wil gebruiken om door te klikken. bijv lees meer. Ga met muis over het stukje tekst en er komt een blauw vak om de letters te staan.
  2. in de lijst met icoontjes staat onder de tekst “Tabel” (lijn erboven) een icoontje dat eruitziet als een stukje ketting. rechts naast “Uitvullen”. als je erop staat verschijnt de tekst “Link invoegen/bewerken”
  3. Klik op het icoontje en er verschijnt een invul vak. Als je een link naar een externe pagina wil maken vul daar de url in en druk op “enter”teken. Wil je verwijzen naar een pagina in onze website klik op het Radertje, een lijst met pagina’s wordt getoond. kies de juiste pagina en klik op:  ” Link toevoegen”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *