top of page

Nieuwsbrief april 2023 - Nieuwe website www.defederatie.net

Beste Tuinders,

De afgelopen weken is er hard gewerkt aan de nieuwe website van de vereniging. Deze staat nu online. Een belangrijk nieuw onderdeel in het leden-gedeelte is dat u daar nu zelf uw tuindiensten voor Algemeen Werk kunt inplannen! Om de tuindiensten in te kunnen plannen moet u inloggen met het bij de vereniging bekende e-mailadres!

De tuindiensten zijn op de zaterdagochtenden van 09.00 tot 12.00 uur. Verzamelen is bij het werkhok aan de buitensingel. Wij verzoeken u om de 5 tuindiensten zo snel mogelijk in te plannen. De deadline voor reserveren is 30 april.

Wij hopen dat we met dit online reservering-systeem het voor u nog makkelijker hebben gemaakt om de tuindiensten in te kunnen plannen op een voor u geschikte ochtend. Als bijlage bij de e-mail sturen wij u een toelichting met een uitleg hoe het online reserveringssysteem werkt.

Mochten er problemen zijn bij het inboeken van uw tuindiensten dan kunt u een email sturen naar webbeheer@defederatie.net of de live chat knop gebruiken links onderaan de site. Feedback is natuurlijk ook altijd welkom om de site te verbeteren!

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur

 

Aanmelden en tuindiensten boeken defederatie v2.net
.pdf
Download PDF • 999KB

コメント


bottom of page